Ads 468x60px

17 Nisan 2013 Çarşamba

Ofm Kendi takımınızın taktiğini Kendiniz bulun

Ofm Kendi takımınızın taktiğini Kendiniz bulun
Merhaba arkadaşlar bugün artık dedimki bu taktiklerin birazını kendiniz yapabilirisiniz dedim ve Ofm Kendi takımınızın taktiğini Kendiniz bulun taktiğini anlatıcam.Bu aslında basit bi olay hepsi küçük detaylardan oluşuyo Ve büyük bir taktiğe dönüşüyo.

Öncelikle

*Oyun stili her zaman sert olsunki baskı yapın karşı takımda ve kontra ataklara iyi çıkın ama eğer oyun düzeni kontra atak deilse değiştirebilirisiniz- Hakeme görede değişin :)

*Oyun düzeni eğer orta saha forvete yönelikse ve Forvet sadece forvetse.Kontra atak.Ama defansif oynucam diyosanız Paslaşarak. Kontrollü oynucam diyosanız Orta saha standart forvet sadece forvet ve paslaşarak yapınki takımınız barcelona gibi olsun (küçük takımlara tavsiyemdir.)

*Hücümlar her zaman ilerde

*Orta sahaya güveniyosanız forvete yardımcı ol ama pres azaltmanız tavsiye edilir orta saha forvete yardımcı ol diye ayarlarsanız.

*Defans Eğer Kaleciye Güveniyosanız Ve defansın ortasındaki 2 kişiye güveniyosanız ve sağ ve sol bekler iyiyse bekler ileri geri yapın.Ama söliyim çok yorulurlar yedekte iyi bekler olsun :)

*Alan savunması yapmanızı öneririm.Adam adama yaparsanız çok fazla kontra ataktan gol yersiniz yani hiç tavsiye etmiyorum

*Ofsayt taktiğini yapın Forveti iyi takımlara kessinlikle yapın

*Pres olayı şöle: Takımınızın defansına güveniyosanız en fazla Pres%80 olsun yoksa takım çok açılır karşı takım kontra atak yaptığında gol yersiniz. Önerim %74

*Tempo standart kalsın karşınızdaki takım ligin alt sıralarındaysa Ofansif - Ligin üstlerindeyse standart tavsiyemdir.

Arkadaşlar size Ofm Kendi takımınızın taktiğini Kendiniz bulun taktiğini verdim.Eğer daha birçok şey görmek istiyosanız.

Facebook sayfamız : Tıkla


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Ziyaretçilerimiz

 
seo